Özdiş: Memura komik zam!

CHP'nin önceki dönem Adana Milletvekili İbrahim Özdiş, Hükümetin memurlara vermiş olduğu zammı 'Komik' olarak nitelendirdi.

CHP’nin önceki dönem Adana Milletvekili İbrahim Özdiş, Hükümetin memurlara vermiş olduğu zammı ‘Komik’ olarak nitelendirdi.
CHP İKTİDARINDA MEMURLARIMIZIN HAKLARINI VERECEĞİZ
2022 yılında 5+7k olarak toplamda yüzde 12 zam vermesini eleştiren İbrahim Özdiş, “2023 yılında 8+6 toplamda yüzde 14 zam yapılmıştır. Bu zamlar memurlarımızda hayal kırıklığı yaşatmıştır. Hiç kuşkunuz olmasın ki emek düşmanları ilk seçimde sandığa gömülecektir. AK Parti iktidarının memura verebileceği hiçbir şey kalmamıştır” sözleriyle tepkisini dile getirdi. Milletvekili Özdiş, memurlar adına görüşmeleri yapan sendikanın açıklamalarını da tutarsız olarak nitelendirdi ve ekledi. “Memurlara verilen zam oranlarını iki günde o kadar farklı olarak açıklayıp insanlar ile adeta alay ettiler. Bu kötü yönetim şeklinin bir işaretidir. Memur arkadaşlarımız merak etmesinler. CHP iktidarında sosyal haklarıyla ve tüm isteklerinin karşılanmasıyla doğru olanı biz yapacağız. Memurumuzu asla ezdirmeyeceğiz” dedi.
 

İbrahim Özdiş