Özgan,"Daha çok çalışıp, daha fazla hizmet üreteceğiz"

Kozanlı Efendi Biz Hizmetkârız sloganıyla hizmetlerine başlayan Kozan Belediye Başkanı Mimar Kazım Özgan'ın talimatları doğrultusunda belediye birimleri her alanda çalışmalarına başladı.

Park ve Bahçeler Müdürlüğü Şantiye ve Temizlik İşleri Müdürlüğü ile koordineli bir şekilde ilk olarak sosyal tesislerin genel bakım ve onarımını gerçekleştirdi.

Kozan Kalesi, Manastır Piknik Alanı, Arıkan Konağı, Sodes Düşler Alemi, Dağılcak Mesire Alanı, İskele Kafe, Şelale Kafe, Millet Bahçesi ve Atatürk Parkı’nda genel bakım çalışmaları gerçekleştirdi. Bu alanlarda yapılan tamirat ve bakım çalışmalarının yanı sıra çevre düzenleme çalışmaları ile birlikte yabani otların temizliği yapıldı. 

Konuyla İlgili Belediye Başkanı Mimar Kazım Özgan,”Ekip arkadaşlarımız ile birlikte Kozan’ımıza ve bu şirin şehrimizde ikamet eden vatandaşlarımızın yaşam refahını daha da artırmak için çalışıyoruz. Önce uzun süredir bakımsız kalmış sosyal tesisleri yeniden canlandırıp daha sonra diğer hizmetlerimizi Kozan’ımıza kazandırmak için çalışmalarımız devam edecek. Kozanlı Efendi biz hizmetkârıyız düşüncesiyle zaman merhumu tanımaksızın çalışacağız” dedi.  

Kozan Kazım Özgan