Özgan: Kozan destan yazdı

Cumhurbaşkanlığı seçim sonuçlarını değerlendiren Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan, 'Yeniden büyük bir destan yazan Kozan halkına teşekkür ediyorum' dedi.

Cumhurbaşkanlığı seçim sonuçlarını değerlendiren Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan, ‘Yeniden büyük bir destan yazan Kozan halkına teşekkür ediyorum’ dedi.

Seçimi değerlendiren Başkan Kazım Özgan, “Büyük Türkiye Zaferi ile Türkiye Yüzyılı'na 14 Mayıs'ta verdiği güçlü desteği artırarak 28 Mayıs seçimlerinde yaklaşık %63,5’e yükselten Kozan'ın yiğit insanları, hepinize yürekten gönülden teşekkür ediyorum.  Partimizin her kademesinde görev alan tüm dava arkadaşlarıma,  saha ekiplerimize, hiç bir görevi olmadığı halde Reis benim kırmızıçizgim diyerek çalışan gönüllü kahramanlara sonsuz teşekkürler’ dedi.

Başkan Özgan, seçimlerin demokrasi şöleni içinde geçtiğine işaret edip ‘Seçimlerin huzur içinde tamamlamamızı sağlayan kolluk kuvvetlerimize ve adını anamadığımız binlerce gizli kahramanlara sonsuz şükranlarımı sunuyorum.  Sandıkta tercihi ne olursa olsun demokratik hakkını kullanarak oy veren tüm Kozanlı kardeşlerimiz başımızın tacıdır. Kazanan Kozan, Adana ve Türkiye’dir. Kazanan Türk İslam Dünyası ve mazlum coğrafyasıdır’ sözleriyle görüşlerini dile getirdi.