Özhaseki: Niye ağlıyorsunuz?

AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekili Mehmet Özhaseki, CHP'li belediyeleri eleştirirken Adana Büyükşehir Belediyesi'nin kreş açılış törenini de hedefine koyarak 'Hükümet olarak paranızı artırdık. Ne teklif getirdiyseniz evet dedik. Ağlamayın iş yapın' dedi.

AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekili Mehmet Özhaseki, CHP'li belediyeleri eleştirirken Adana Büyükşehir Belediyesi’nin kreş açılış törenini de hedefine koyarak “Hükümet olarak paranızı artırdık. Ne teklif getirdiyseniz evet dedik. Ağlamayın iş yapın” dedi.
DİZİLMİŞLER TEMEL ATIYORLAR!
Özhaseki, Adana Büyükşehir Belediyesi’nin açılış törenini eleştirip “Türkiye'deki en büyük şehirlerindeki belediyelerin 3 buçuk senedir ciddi bir tek açılışına şahit olamazsınız. Sadece bir kaç tane heykel açılışlarını gördüm, bir de Adana'da tek katlı bir kreşe 11 tane başkan dizilmiş temel atıyorlardı. Başka hizmet yok. Şimdi ne yapıyorlar? Çalışıyormuş gibi gözükmek, yalan rüzgârları estirmek. Bunun için de dehşet paralar harcıyorlar Daha elle tutulur bir tane hizmeti gösteremezler"