Özler'den başarı dileği

Adana Honamlı Yörükleri Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Mehmet Özler, Honamlı Yörüklerinden olan Sarıçam Belediye Başkanı Seçilen Bilal Uludağ ve Belediye Meclis Üyesi seçilen Bünyan Çelik'e başarı diledi.

Adana Honamlı Yörükleri Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Mehmet Özler, Honamlı Yörüklerinden olan Sarıçam Belediye Başkanı Seçilen Bilal Uludağ ve Belediye Meclis Üyesi seçilen Bünyan Çelik’e başarı diledi.
Başkan Özler yaptığı açıklamada, ‘Seçimler Demokrasinin bir gereğidir. Bu seçimlerde Honamlı Yörüklerimizden olan Uludağ ve Çelik, Testiyi kırmadan yani önce insan diyerek kimse ile tartışmaya girmeden  sadece yapacaklarını yani hizmeti öne çıkararak bir seçim çalışması yapmışlardır. Arkadaşlarımız seçim çalışması boyunca siyaset tarzı ve diline uygun hareket etmişler ve halkımızın ve üyelerimizin gönlüne girerek başarılı olmuşlardır. Bu seçimlerde halkımız Kuyumcu terazisi hassasiyetiyle oyunu kullanmış ve sonuca varmıştır. Bu hassasiyet içinde başarılı olan ve seçimi kazanan Honamlı Yörüklerinden Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ ve Belediye Meclis Üyesi seçilen Bünyan Çelik arkadaşlarımıza başarılar diliyorum’ dedi.