Palandöken Adana ESOB'da

Türkiye Esnaf ve Sanatkârlar Konfederasyonu Genel Başkanı Bendevi Palandöken, bazı temaslarda ve ziyaretlerde bulunmak için geldiği Osmaniye programının ardından Adana Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği'ni ziyaret ederek, Birlik Başkanı Nihat Sözütek, yönetim kurulu üyeleri ve birliğe bağlı oda başkanları ile bir araya geldi.

Türkiye Esnaf ve Sanatkârlar Konfederasyonu Genel Başkanı Bendevi Palandöken, bazı temaslarda ve ziyaretlerde bulunmak için geldiği Osmaniye programının ardından Adana Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği’ni ziyaret ederek, Birlik Başkanı Nihat Sözütek, yönetim kurulu üyeleri ve birliğe bağlı oda başkanları ile bir araya geldi.

Brifing alan Palandöken’e Adana halkında bilgiler veren Nihat Sözütek, başta kayıt dışı ile mücadele olmak üzere, AVM ve zincir marketlerin çalışma esaslarının yeniden düzenlenmesi, vergi, Bağkur, sigorta pirimi ödemeleri ve esnafa kredi kolaylığı sağlanması konusunda yoğun bir çalışma içerisinde olduklarını kaydetti. Başkan Sözütek, açıklamalarının ardından esnaf ve sanatkarların öncelikli sorunları ve çözüm önerilerini içeren raporu Genel Başkan Bendevi Palandöken’e sundu.