Partimiz büyük bir ailedir

'Meral Akşenir'i Cumhurbaşkanı yapacağız' kararlılığındaki İYİ Parti Adana İl Başkanı Boyvadaoğlu açıklamalarda bulundu.

İYİ Parti’nin Adana’daki birleştirici gücü olarak görünen ve başarılı çalışmaları ile toplumun her kesiminden destek bulan İl Başkanı Göktürk Boyvadaoğlu, ‘Partimiz büyük bir ailedir. Bu ailenin tüm fertlerinin ortak düşüncesi Sayın Genel Başkanımız Meral Akşenir’i Cumhurbaşkanı yapmaktır. Bizim için Adana Milletvekillerimiz başta olmak üzere tüm milletvekillerimiz bir değerdir’ dedi.
ASLA SORUNUMUZ OLMADI, OLMAZ DA…
Adana Milletvekili İsmail Koncuk ile kamuoyuna yansıdığı kadarıyla sıkıntılı olup olmadıkları yönündeki sorumuzu yanıtlayan İYİ Parti Adana İl Başkanı Boyvadaoğlu, “Sayın İsmail Koncuk bizim için bir değerdir. Güzide bir insandır. Siyasette önemli kademelerden gelmiş ve partimizden milletvekili seçilmiş benim ağabeyimdir. Toplumun her sorununu mecliste en iyi şekilde temsil eden milletvekillerinin başında gelmektedir. Adana’nın ve Türkiye’nin mecliste hakkını arayan bir milletvekilimizdir. Adana’nın yetiştirdiği değer ve bizim güzide bir ağabeyimizdir, büyüğümüzdür. Kamu Sen Genel Başkanlığı yapmış, Türkiye’ye mal olmuş bir kişiliktir. Sayın Koncuk bizim ailemizin bir ferdi, ağabeyimizdir. Kamuoyuna yansıtılmaya çalışılanın aksine İYİ Parti’nin her ferdi birbirinin kardeşi olduğunu bilir ve ailenin bütünlüğü için kenetlenir. Ufak tefek aile içinde yaşanan pürüzler türünden bazı şeyler yaşanmış olsa da o bizim için ve Türkiye için bir değerdir” sözleriyle sorumuza yanıt verdi.
ADANA MİLLETVEKİLLERİ BİR DEĞERDİR
Adana’da yerel seçimler sonrasında partiye her geçen gün yeni ve taze kanın katıldığını, partiye iltihakların olduğunu söyleyen İl Başkanı Göktürk Boyvadaoğlu, ‘Güçlenerek, genişleyerek Adana’da politikamızı sürdürüyoruz. Halkımızın Meral Akşener Hanıma karşı duyduğu sevgi ve bağlılıktan ayrıca gurur duyuyoruz. Partimize adeta akın var. Adana siyasetinde İYİ Parti kendine yakışır siyasetini sürdürüyor. Yerel imkânlar dâhilinde etkinlikler yapıyor, var olan etkinliklerin de paydaşları olarak destek vermeye çalışıyoruz. Benim siyaset anlayışımda ben cümlesi yoktur. Hep biz diyerek yola çıkmışımdır. Bize öğretilen siyaset ahlakı da budur. Adana’mızın milletvekilleri bu nedenle bizim için değerdir. Onlar bizim ağabeylerimizdir. Ağabeyler bazen sever, bazen kızar. Kardeşler de bazen uzaklaşır bazen yakınlaşır.’ dedi.