Pazartesi mesaisindeler

Spor Toto 1. Lig de mücadele eden Adanaspor ve Adana Demirspor bugün pazartesi mesaisi yapacak. Kümede kalma mücadelesi veren iki takımımızdan Adanaspor kendi sahasında Samsunspor'u ağırlarken, diğer temsilcimiz Adana Demirspor ise komşu kentin takımı Gazişehir ile mücadele edecek.

Spor Toto 1. Lig de mücadele eden Adanaspor ve Adana Demirspor bugün pazartesi mesaisi yapacak. Kümede kalma mücadelesi veren iki takımımızdan Adanaspor kendi sahasında Samsunspor’u ağırlarken, diğer temsilcimiz Adana Demirspor ise komşu kentin takımı Gazişehir ile mücadele edecek.
Turuncu-beyazlılar dün Osman Yereşen Tesisleri’nde Teknik Direktör Eyüp Arın’ın nezaretinde yaptığı ter antrenmanının ardından hazırlıklarını tamamlayarak kampa girdi ve maç saatini beklemeye başladı. Adanaspor’da sakat futbolculardan Didi ile kart cezalısı Ronie forma giyemeyecek. Bakir yılmaz da kadro dışı bırakılmıştı.
Adanasporlu futbolcular, kendileri gibi kümede kalma mücadelesi yapan Samsunspor’u yenerek alt sıralardaki takımlarla arasındaki puan farkını açmak için sahaya çıkacak.
HAKEM ALPER ULUSOY
5 Ocak Stadı’nda Saat 18.00’de başlayacak karşılaşmayı Alper Ulusoy yönetecek. Yardımcılıklarını da Volkan Ahmet Narin ile İbrahim Bozbey yapacak.
ŞİMŞEK ZORLU DEPLASMANDA
Adanaspor gibi ligde kalma mücadelesi yapan Adana Demirspor, Gaziantep’te Gazişehir ile zorlu puan mücadelesi yapacak. Play-Off mücadelesi yapan Gazişehir’den puan alarak rahatlamanın hesaplarını yapan Adana Demirspor karayoluyla Gaziantep’e giderek kampa girdi.
Teknik Direktör Mustafa Uğur, güçlü rakiplerinden puan alacaklarına inandığını ve futbolcularına güvendiğini söyledi.
HAKEM SÜLEYMAN ABAY
Gaziantep Stadyumu’nda Saat 18.00’de başlayacak maçı Süleyman Abay yönetecek. Yardımcılıklarını da Murat Şener ile Bersan Duran yapacak.