Pozisyon üretmede yine sıkıntı yaşadık

TFF 1. Lig'in 27. Haftasında sahasında Bursaspor'a 3-0 gibi farklı bir skorla yenilen Adanaspor'da taraftarlar gelecek açısından endişeli. 8 maçtır galibiyete hasret kalan turuncu-beyazlıların Teknik Direktörü Eyüp Arın, Bursaspor karşısında pozisyon üretmeden sıkıntı yaşadıklarını söyledi.

TFF 1. Lig’in 27. Haftasında sahasında Bursaspor’a 3-0 gibi farklı bir skorla yenilen Adanaspor’da taraftarlar gelecek açısından endişeli.
8 maçtır galibiyete hasret kalan turuncu-beyazlıların Teknik Direktörü Eyüp Arın, Bursaspor karşısında pozisyon üretmeden sıkıntı yaşadıklarını söyledi.
Adanaspor Teknik Direktörü Eyüp, karşılaşmanın ardından gazetecilere açıklamalarda bulundu. Arın,sahaya kazanmak için çıktıklarını, ancak bunu gerçekleştiremediklerini söyledi.
Oyuncularının coşku ve istekle sahaya çıktığını ifade eden Arın, şöyle konuştu:
"Skor üretmekte beceri sağlayamadık. Penaltıdan önce direkten dönen topumuz vardı. Yine penaltı öncesi verilmeyen faul vardı ve arkasına penaltı çalındı. İlk yarıyı 1-0 geride bitirdik. İkinci yarı skora dengeyi sağlamak için sahaya çıktık. Bunun için çaba sarf ettiler. Yediğimiz ikinci gol sonrası maalesef oyundaki dengeler değişti. Baskımız devam etti göründü ama pozisyon üretmede yine sıkıntı yaşadık. Maçı 3-0 kaybettik. Bursaspor'u galibiyetlerinden ötürü kutluyorum."