Projesi yok!

Adana Büyükşehir Belediyesi'nin AK Partili Gurup Başkanvekili Ozan Gülaçtı, Başkan Karalar'ı eleştirdi.

Adana Büyükşehir Belediyesi’nin CHP’li Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ın pandemiyi de gerekçe olarak gösterip su getirme, kanalizasyon döşeme ve asfalt yol yapma gibi belediyenin temel hizmetlerini slayt eşliğinde meclis üyelerinin önüne getirmesine AK Parti’nin Gurup Başkanvekili olan Ozan Gülaçtı’dan sert tepki geldi.
PROJENİZ OLSA BEKLEMEZ HEMEN AÇIKLARSINIZ
Gülaçtı, seçim meydanlarında halkına karşı hizmet adına proje getiremeyen Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ı eleştirip “Sürekli aynı şeyleri duymaktan Adanalı artık bitkin düştü. Sayın Başkan Karalar’a soruyoruz. Bir tek vizyon projen var mı? Bunu Adanalı ile paylaşabilir misiniz? Diyoruz ama yanıt alamıyoruz. Çünkü projesi yok. Hazırlıksız ve vizyon proje olarak önümüzdeki yıllarda kent adına bir çalışmaya imza atamayacak durumda. Son meclis oturumunda proje üzerinde çalışamadıklarının sebebi olarak 700 belediye personelinin koronaya yakalanmasını gösterdiler. Çok gülünç bir savunma. Projeniz olsa beklemez hemen hayata geçirirsiniz” dedi.
KAHVEHANE SAHİPLERİNE YARDIMA DESTEK VERİRİZ
AK Partili Ozan Gülaçtı, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın mezarlıklara defin edilen yurttaşlarımızın ölüm kâğıtlarında yazdığı bulaşıcı hastalık ifadesinin ne anlamına geldiğine dair açıklamalarını dikkate almadan Büyükşehir Belediyesi’nin korona konusundaki yaptığı açıklamaları da şiddetle ret etti. Gülaçtı, korona konusunun tüm Dünyanın sorunu olduğuna dikkat çekti ve yerel yönetimlerin Hükümet ile el birliği ederek bu konuda mücadele etmesinin doğru çalışma yöntemi olduğunun da altını çizdi. Gülaçtı, kahvehane esnafına yönelik bin liralık belediye yardımlarını halen AK Partili belediyelerin de içinde olduğu tüm belediyelerin yaptığına işaret etti ve kendilerinin bu konuya olumlu yaklaştıklarını da hatırlattı.