Puan kaybına tahammül yok

TFF 1. Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren Adana Demirspor bugün deplasmanda Akhisarspor karşısında zorlu bir puan mücadelesine çıkıyor. Teknik Direktör Aybaba, ligde kalma mücadelesi yapan Akhisarspor karşısında hata yapmamaları konusunda futbolcularını uyardı.

TFF 1. Lig’de şampiyonluk mücadelesi veren Adana Demirspor bugün deplasmanda Akhisarspor karşısında zorlu bir puan mücadelesine çıkıyor. Teknik Direktör Aybaba, ligde kalma mücadelesi yapan Akhisarspor karşısında hata yapmamaları konusunda futbolcularını uyardı.
Teknik Direktör Samet Aybaba nezaretinde yaptığı hazırlıkları tamamlayan mavi-lacivertliler, dün uçakla İzmir’e ardından da karayolu ile Akhisar’a geçti. Adana Demirspor kafilesi konakladıkları otelde kampa girerek maç saatini beklemeye başladı.
Teknik Direktör Aybaba, Akhisarspor’un ligdeki konumunun belli olduğunu ancak kendilerinin de 3 puan alarak yollarına devam etmek istediklerini belirterek, ‘’Hata yapılmaması gereken haftalara girdik. Akhisarspor maçı zor ve hedefe giden yolda önemli bir karşılaşma. Akhisarspor maçından 3 puanla ayrılmak istiyoruz’’ dedi.
HAKEM ALPER ÇETİN
Spor Toto Akhisar Stadyumu’nda Saat 19.00’da başlayacak maçı hakem Alper Çetin yönetecek. Yardımcılıklarını da Mehmet Yıldırım ile Oğuz Kağan Çalışır yapacak.
 

Adana demirspor