Ramazan'da kokmuş horoz etini yedireceklerdi!

Gözleri dönen ve insanlıktan nasibini almayanlar Ramazan Ayı'nda Adanalılar'a kokmuş horoz eti yedireceklerdi. Bir duyumu değerlendiren Adana Kasaplar Odası, yaptıkları ani baskın ile sevk edilmek üzere araçlara taşınan kokmuş horoz etlerine el koydu.

Gözleri dönen ve insanlıktan nasibini almayanlar Ramazan Ayı’nda Adanalılar’a kokmuş horoz eti yedireceklerdi. Bir duyumu değerlendiren Adana Kasaplar Odası, yaptıkları ani baskın ile sevk edilmek üzere araçlara taşınan kokmuş horoz etlerine el koydu.
ADANALILAR’IN SAĞLIĞINA ZARAR VEREMEYECEKLER
Konu hakkında gazetemize açıklamalarda bulunan Adana Kasaplar Odası Başkanı Saruhan Yağmur, merdiven altı ve ağır niteliğindeki yerlerde sağlıksız hayvanları keserek denetimden uzak kalan bu yerlerin ürünlerini Adanalılar’a satıyorlar. Maalesef diyorum bu konunun önüne geçmekte zorlanıyoruz. Denetimleri sıklaştırdık. Kokmuş horoz etini eğer biz yakalamamış olsaydık bu etler yarın tavuk döner olarak insanlara ikram edilecekti. Duyarlı yurttaşlarımızı da odamıza şikayet konusunda hassas olmaya davet ediyorum. Bizler oda olarak gerekeni yapıyoruz. Adli ve idari tahkikatları yapan mercilere konuyu arz ediyoruz’ dedi.