Ramazan Uyanık Aday Adaylığını açıkladı

Siyaset Bilimci ve Yerel Yönetimler Uzmanı Ramazan Uyanık, AK Parti Sarıçam İlçe Başkanlığı'na gelerek Adalet ve Kalkınma Partisi'nden Sarıçam Belediye Başkan Aday Adaylığıbaşvuru dosyasını teslim etti.

Siyaset Bilimci ve Yerel Yönetimler Uzmanı Ramazan Uyanık, AK Parti Sarıçam İlçe Başkanlığı’na gelerek Adalet ve Kalkınma Partisi’nden Sarıçam Belediye Başkan Aday Adaylığıbaşvuru dosyasını teslim etti. 
Adalet ve Kalkınma Partisi adına Sarıçam Belediye Başkanlığı için aday adayı başvuru dosyasını AK Parti Sarıçam İlçe Başkanı Hasan Karaoğlu’na teslim eden Ramazan Uyanık belediyecilik alanındaki bilgi birikimi ve tecrübesiyle 25 yıldır yaşamakta olduğu Sarıçam için göreve talip olduğunu söyledi. 
Uyanık, başvuru sonrası yaptığı açıklamada; “AK Parti Türkiye’de belediyecilik odağında muhteşem bir döneme imza attı, atıyor. Bu dava, yaratılanı yaratandan ötürü sevme davasıdır. Bu dava insana saygı, Türkiye’ye sevda davasıdır. 16 yıllık bir dönem milletimizin bu davaya inancının, teveccühünün, güveninin en açık göstergesidir. Tarihimizden, medeniyet mimarlarımızdan aldığımız ilhamla, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde Sarıçam’ımızı markalaştırmak için yola çıktık. Partimizin 2023 vizyonu perspektifinde, teşkilatımızla omuz omuza ‘insanı yaşat ki devlet yaşasın’ şiarıyla Sarıçam’a hizmet etmeye hazırım.  Yerel seçimlerin milletimiz için hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.
Uyanık’ın yoğun katılımla gerçekleşen aday adaylık açıklamasına çok sayıda partili destek verdi.