Rant devşirmeyin!

AK Parti Adana İl Başkanı Mehmet Ay, CHP'yi şiddetle eleştirdi.

AK Parti Adana İl Başkanı Mehmet Ay, İncirlik ve TEMSA’daki işçi çıkışları üzerinden ‘işçi dostu gibi gözükerek’ CHP’nin siyasi rant devşirmesine girdiğini belirtti ve tepkilerini dile getirdi. Başkan Ay, CHP’lilerin kendi yönettikleri belediyelerde işçileri çıkarmasını görmezlikten gelerek insanlar ile adeta alay edercesine politik davranışlar sergilediğini kaydetti.
 
UTANMIYORLAR
Başkan Ay, CHP’lilerin utanmadıklarını kaydederek ‘Yönettikleri belediyelerde, özellikle Adana’da binlerce işçi kardeşimizi kapının önüne koyan bu zihniyet 'işçilerimizin yanındayız' diyor. Amaçları belli, dikkatleri başka yöne çevirip, binlerce işçiyi işinden etmelerinin konuşulmasını istemiyorlar. CHP milletvekilleri ve yöneticileri, siyasi ahlaktan uzak bir hareketle, çok vicdani bir meselede bile siyasi rant devşirme peşindeler. İşçi kardeşlerimizin mağduriyetini bu şekilde suistimal etmeleri, utanç verici bir harekettir.’ açıklamasında bulundu.
 
SAMİMİ İSENİZ GERİ ALIN
CHP’lilerin işçi çıkışlarına tepki konusunda olup olmadıklarını da test eden İl Başkanı Ay, “buyurun size fırsat. Yönettiğiniz belediyelerde işten çıkardığınız insanları tekrar işe alın. Bunu yapmadığınız sürece işçi meselesi üzerinden yaptığınız her hareket, samimiyetsiz bir tavır olarak görülecektir.İşinden ettiğiniz binlerce kişinin işe iadesini yapmayacaksanız, ellerinizi işçi kardeşlerimizin üzerinden çekin.AK Parti olarak işçi kardeşlerimizin her zaman yanında olacak, dertlerini derdimiz bileceğiz. Onlar üzerinden siyasi şov yapılmasına da asla izin vermeyeceğiz" şeklinde konuştu.