Rauf Denktaş parkı sil baştan

Kozan Belediyesi tarafından yürütülen "Parklar Hayat Buluyor" projesi kapsamında ilçedeki parklarda başlatılan yenileme ve düzenleme çalışmaları aralıksız devam ediyor.

Proje kapsamında Kozan'ın eski parklarından olan Rauf Denktaş parkı, yeniden projelendirilerek yapım çalışmalarına başlandı. Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerinin çalışmalarını inceleyen Belediye Başkan Yardımcısı Cengiz Yeşiloğlu, Sayın Başkanımız Musa Öztürk'ün talimatıyla Ersan Arıkan Parkı'ndaki yıpranan ve kullanılamaz hale gelen oyun grupları ve bankların yenileri ile değiştirmek üzere söktüklerini ve alanda yeni peyzaj düzenlemelerine başladıklarını bildirdi.
Çalışmaları yakından takip eden Kozan Belediye Başkanı Musa Öztürk göreve geldikleri günden itibaren ilçe merkezinde ki birçok parkın projelendirilerek yenilendiğini, devam eden çalışmaların ise en kısa sürede tamamlanacağını belirtti. Rauf Denktaş Parkının Belediyemiz mimar ve mühendisleri tarafından hazırlanan proje ile yeniden inşa edileceğini vurgulayan Başkan Öztürk, proje tamamlandığında parkın yeni, özgün, modern mimari yapısı ile Kozanlıların beğenisine ve kullanımına sunulacağını söyledi. Başkan Öztürk, Kozan'a daha fazla kaliteli yeşil alan ve oyun sahaları kazandırmaya devam edeceklerini vurguladı.
 

Rauf Denktaş park