'Refah gelecek yüzler gülecek'

Adana'da turizmci iş insanı Bilal Yıldız, Yeniden Refah Partisi'nden Adana milletvekilliğine aday adayı oldu. Yıldız, 'Ülkemizde, adalet, refah, huzur, barış ve insan haklarını ancak ve ancak Yeniden Refah Partisi olarak biz tesis edeceğiz' dedi. 

Adana’da turizmci iş insanı Bilal Yıldız, Yeniden Refah Partisi’nden Adana milletvekilliğine aday adayı oldu. Yıldız, “Ülkemizde, adalet, refah, huzur, barış ve insan haklarını ancak ve ancak Yeniden Refah Partisi olarak biz tesis edeceğiz” dedi. 

Turizm ve nakliye işinin yanı sıra otel işletmeciliği yapan Yeniden Refah Partisi Adana Milletvekili Aday adayı Bilal Yıldız, aslen Batmanlı olduğunu ancak uzun yıllardır Adana’da yaşadığını söyledi. “Yıllarca Adana’nın ekmeğini yedim. Genç yaşta bir çok tecrübe kazandım. Şimdi sıra Adana’ma hizmet etmek gibi bir misyonum var” diyen Milletvekili aday adayı Yıldız, Adana’ya hizmet için aday olduğunu belirterek, “Milletvekili seçilirsem Yeniden Refah Partisi olarak Adana’yı sahipsizlikten kurtarıp layık olduğu en güzel noktaya getirmek için var gücümle çalışacağım” dedi.

 “Genel Başkanımız Dr. Fatih Erbakan ile yola çıkmaya ve onunla sonuna kadar mücadele etmeye partimi Adana en iyi şekilde temsil etmek için var gücümle çalışacağımdan kimsenin şüphesi olmasın” diyen Milletvekili Aday Adayı Yıldız şunları söyledi:

“Sayın Başkanımız Dr. Fatih Erbakan ile birlikte İktidara gelmemiz halinde her kesimin özlemini duyduğu paylaşımı ve adaleti tesis edeceğiz. Önce imtiyazlılar, 'ben' diyen zihniyet değil, ‘önce millet’ diyen zihniyetle hareket edeceğiz.  Partimizin seçim beyannamesi, kimseyi ötekileştirmeden liyakate önem veren ve ön planda tutan bir anlayışı var. Kurumlarda eş dost torpili olmadan sınava tabi tutarak hak eden işe yerleşecek. Artık, Yeniden Refah Partisi İktidarında dayısı olan değil hakkı olan hizmet makamına oturacak. En önem verdiğimiz eğitim sisteminde ise kaliteli nesiller yetiştirmek ve en önemlisi kaliteli müfredat getirerek eğitim kalitemizin çıtasını yükselteceğiz. Bizler inandık ve bu yola Genel Başkanımız Dr. Fatih Erbakan ile sonuna kadar devam edeceğiz. “

Her alanda önemli çalışmalara imza atacaklarını belirten Yeniden Refah Partisi Milletvekili Aday Adayı Yıldız,  “Her şeyden önemlisi, adalet, refah, huzur, barış ve insan haklarına ancak ve ancak Yeniden Refah Partisi tesis edecektir. Rahmetli Hocamız Necmettin Erbakan’nın her zaman söylediği gibi Refah gelecek zulüm bitecek’ diyoruz. Refah gelecek yüzler gülecek  diyoruz.”