Rezil futbol

TFF 1. Lig'deki 2 temsilcimizin haftayı puansız kapatması taraftarların tepkisine yol açtı

TFF 1. Lig’deki temsilcilerimizden Adanaspor’un sahasında Menemenspor’a 3-1, Adana Demirspor’un da İzmir deplasmanında Altay’a 1-0 yenilmesi her iki takımın taraftarlarının yanı sıra spor kamuoyunun tepkisini çekti. Taraftarlar sosyal medya hesaplarından her iki takım futbolcularına oynadıkları futboldan dolayı eleştiri yönelttiler.
Lig’de tan 12 haftadır galibiyete hasret kalan ve topladığı 9 puanla 17’inci sırada yer alan turuncu-beyazlıların mutlak galibiyet parolası ile çıktıkları Menemenspor karşısındaki berbat futbolu taraftarları çileden çıkardı. Sahada ne yaptıklarını bilmeyen futbolcuların berbat futbolu ve kaptan Ronie’nin gereksiz yere itirazı sonrası kırmızı kartla oyun dışı kalmasına taraftarlar sosyal medya hesabından tepki gösterdi.
Taraftarlar Adanaspor A.Ş., Başkanı Bayram Akgül ve yönetim kurulu üyelerine de ağır eleştirilerde bulunurken, takımın toparlanmasının zor olduğu görüşünde birleştiler.
İPEKOĞLU KARAMSAR
Adanaspor Teknik Direktörü Engin İpekoğlu, Menemenspor maçının ardından yaptığı açıklamada, ‘’Böyle kötü bir süreçten sonra ne söylenebilir ki. Onun için herhalde devre arasına kadar bu şekilde devam edeceğiz. Devre arasında yapacak çok işimiz var. Devre arasında transfer konusuna önem göstereceğiz’’ dedi. İpekoğlu, şöyle konuştu:
‘’Her maçta kart görmeye devam ediyoruz. Zaten kadro sıkıntısı yaşıyoruz. Bir de gereksiz kırmızı kartlar bizi sıkıntıya sokuyor. Bugün 2 altyapıdan oyuncu dahil ettik. Bundan sonra herhalde daha fazla altyapıdan oyuncu kadroya dahil edeceğiz gibi gözüküyor. Bu süreçte umarım ki daha fazla oyuncu kaybetmeyiz devre arasına kadar. Devre arasında gerekli çalışmalar yapılır diye düşünüyorum.’’
ADANA DEMİRSPOR CEPHESİ
Büyükşehir Belediyesi Erzurumspor karşısında aldığı galibiyetin ardından taraftarlarını umutlandıran ve İzmir deplasmanına da mutlak galibiyet parolası ile giden Adana Demirspor’un Altay’a 1-0 yenilmesi taraftarı karamsarlığa itti.
Takımlarını İzmir deplasmanında yalnız bırakmayan taraftarlar, alınan yenilgi sonrası Altay karşısında hiçbir varlık gösteremeyen futbolculara büyük tepki gösterdi. Taraftarlar sosyal medya hesaplarından tepkilerini dile getirerek, futbolculardan bir an önce toparlanmalarını istediler.
İYİ OYNAMADIK

Adana Demirspor Teknik Direktörü Uğur Tütüneker, pozisyon açısında çok kısır bir maç olduğunu söyleyerek, "Oyuncularımı sağ ve sol taraftan gelecek toplara karşı uyarmıştım. Maalesef yan toptan bir gol yedik. Bizim açımızdan baktığımız zaman çok iyi bir oyun oynadığımızı düşünmüyorum. Maçın geneline baktığımız zaman ikinci yarıdaki Volkan’ın bir pozisyonu vardı. Belki onu atsaydık beraberlik sağlayabilirdik. İyi oynamayıp, iyi mücadele etmediğimiz bir maçtı” dedi.
 
 

Adanaspor Adana Demirspor