Rıza Mete CHP'den milletvekili aday adayı

Erken seçim nedeniyle partilerin aday adayları tek tek ortaya çıkmaya başlarken CHP Adana'da Dr. Rıza Mete'nin aday adaylığı heyacan uyandırdı.

Erken seçim nedeniyle partilerin aday adayları tek tek ortaya çıkmaya başlarken CHP Adana’da Dr. Rıza Mete’nin aday adaylığı heyacan uyandırdı.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun SSK Genel Müdürlüğü yaptığı dönemde Adana SSK Hastanesi Başhekimliği görevi yürüten ve hastanedeki uygulamalarıyla göz dolduran Dr. Rıza Mete milletvekilliğine aday adaylığı için gün sayıyor. Geçtiğimiz 7 Haziran seçimlerinde CHP’den 7. sıra milletvekili adayı olan ve çalışmalarıyla partililerin takdirini toplayan Mete, bir kez daha siyaset sahnesine iniyor. Seçim sonrası Aşkım Tüfekçi Hastanesi’ndeki görevine yeniden dönen Dr. Rıza Mete’nin aday adaylığı için çalışmalara başladığının duyulması parti tabanında heyecanla karşılandı.
Mesleğindeki başarılı çalışmaları ve halkla ilişkileri nedeniyle partililerin büyük beğenisini kazanan Rıza Mete’nin aday adaylığı için yorum yapan CHP tabanındaki partililer, ‘Rıza Mete, TBMM’de olmayı hak eden önemli bir isim. Üniversite yıllarından başlayarak, sol ve sol değerlere değer vererek yaşamını yönlendiren Mete’nin hayatı boyunca siyasette farklı alanlara savrulmaması onun karakterini ortaya koyuyor. Bugüne kadar kapısına gidip de ondan yardım almayan tek bir yurttaşımız yoktur. Rıza Mete’nin partimiz tarafından aday gösterilmesi bizleri mutlu eder. Adana’nın hemen hemen her kesimine dokunan ve halkla ilişkisi olan Rıza Mete’nin oylarımızı arttıracağına ve milletvekilliğine yakışacağına inanıyoruz’ dediler.