Rüya takımı değiliz

Akhisarspor engelini aşan Adana Demirspor'un Teknik Direktörü Özat'tan açıklamalar geldi.

Adana Demirspor Teknik Direktörü Ümit Özat, Akhisarspor maçı sonrasında yaptığı açıklamada ‘Bizi rüya takımı olarak görmesinler. Biz rüya takımı değiliz. Karşımızda bir rakip var. Kazanmak isteyen rakiple dişe diş mücadele eden bir takımız’ dedi.
 
İYİ YAPINCA DEĞERİMİZİ BİLİN
Akhisar önünde galip gelmelerinde özverili davranan futbolcularını tebrik ederek kutlayan Ümit Özat, susmayan ve konuşan bir teknik adam olduğunun altını çizdi ve ekledi. “Geçen sene bu takım ilk yarıyı 24 puanda kapatmış ama bizim 1 maç eksiğimiz olduğu halde 21 puandayız. Bu camiaya ilk geldiğimde 11. sıradan alıp play-off oynattım. İyi işler yapmaya çalışıyoruz. Yaşlı bir takımız. Benim üzerimden takım yıpratılmaya çalışılıyor. 11 maçın 11’ini de kazanan takım ve antrenör varsa söyleyin bilelim. Herkesin dilinde, aklında bir hoca olursa böyle başarıya ulaşamayız. Ben buraya başkan ve Metin abinin bir lafıyla geldim, bir lafıyla da giderim. Böyle davranılmayı hak etmiyoruz. Dolayısıyla insanı kötü zamanda eleştiriyorsunuz, iyi yapınca da değerini bilin. Bizi rüya takım gibi mi görüyorlar bilmiyorum ama böyle görüyorlarsa yanlış. Karşımızda rakip var onlara da saygı duymak lazım.”
 
MAÇIN HAKEMLERİ AÇIKLANDI
Öte yandan Adana Demirspor ligde yarın Altınordu’yu 5 Ocak Fatih Terim Stadı’nda kabul ederek puan mücadelesi verecek. Yarın saat 16.00’da başlayacak olan Adana Demirspor-Altınordu karşılaşmasını Eskişehir Bölgesi hakemlerinden Turgut Doman yönetecek. Yardımcılıklarını ise Kemal Mavi ve Murat Altan yapacak. Dördüncü hakem olarak da Erdoğan Özkaya görev alacak.