Sağlık-Sen'den İskenderun'da İkram Evi

Sağlık-Sen, Hatay Eğitim ve Araştırma Hastanesi bahçesi ile İskenderun Devlet Hastanesi bahçesine sağlık ve sosyal hizmet çalışanlarına yönelik Sağlık-Sen İkram Evi'ni hizmete açtı.

Sağlık-Sen, Hatay Eğitim ve Araştırma Hastanesi bahçesi ile İskenderun Devlet Hastanesi bahçesine sağlık ve sosyal hizmet çalışanlarına yönelik Sağlık-Sen İkram Evi’ni hizmete açtı.

Sağlık-Sen, yüzyılın felaketi olarak adlandırılan Kahramanmaraş merkezli depremlerde en büyük yıkımı yaşayan Hatay ve İskenderun’da, “Sağlık-Sen İkram Evi” açtı. Hatay Eğitim ve Araştırma Hastanesi bahçesi ile İskenderun Devlet Hastanesi bahçesinde açılan ikram evinde, Türkiye genelindeki Sağlık-Sen teşkilatları dönüşümlü olarak hizmet verecek.

Konu ile açıklama yapan Sağlık-Sen Adana Şube Başkanı Bekir Nennioğlu , “Adana’da bulunan kendileride depremden etkilenip depremzede olan Adana SağlıkSen üyelerimiz kendi elleri ile hazırladıkları pasta, börekleri, kekleri, sarma ve dolmaları kendi elleri ile ikram ettiler. Diğer illerden görevlendirilen evlerinden uzak sağlık çalışanlarını mutlu etmek bizi de mutlu etti. Önümüzdeki günlerde K.Maraş ve Adıyaman da kurulacak olan ikram evleri işler normale dönünceye kadar devam edecektir. Ramazan ayı içerisinde Adana Şubesi olarak K.Maraş’da ve Adıyaman da görev almak istiyoruz. İkram evinin açılmasını sağlayan Genel Başkanımız Mahmut Faruk Doğan’a  ve Genel Merkez yönetimine, hiçbir fedakarlık dan kaçmayan Yönetim Kurulu üyelerime, Denetleme ve disiplin kurulu üyelerine, Kadın Kolları ve Gençlik Kolları yönetim kurulu üyelerine, tüm teşkilatımıza ve ailelerine teşekkür ediyorum. Sağlık-sen olarak biz büyük bir aileyiz” d.edi.