Şahin Çetin arı gibi

31 Mart yerel seçimlerine iddialı hazırlanan Cumhur İttifakı Çukurova'da çalmadık kapı, sıkmadık el bırakmıyor. AK Parti Çukurova İlçe Başkanı Şahin Çetin, Cumhur İttifakı'nın belediye başkan adayı Yusuf Baş ile birlikte Çukurova'da halk ile birebir temas kuruyor.

31 Mart yerel seçimlerine iddialı hazırlanan Cumhur İttifakı Çukurova’da çalmadık kapı, sıkmadık el bırakmıyor. AK Parti Çukurova İlçe Başkanı Şahin Çetin, Cumhur İttifakı’nın belediye başkan adayı Yusuf Baş ile birlikte Çukurova’da halk ile birebir temas kuruyor.
SEÇİMLERİ KAZANACAĞIZ
‘Çocuklarınızı öğretmenlere teslim ederek onların geleceklerini inşa ediyorsunuz. Çukurova’da Cumhur İttifakı’nın adayı Sayın Yusuf Baş kardeşimizde öğretmendir. Çukurova’nın geleceğini Yusuf Baş’a emanet ederek iktidarında desteği ile ilçemizi yeniden inşa edeceğiz’ sözleriyle konuşmalarını sürdüren AK Parti İlçe Başkanı Şahin Çetin, Soner Çetin’in belediye başkanlığı döneminde ilçenin hizmet alamadığını kaydetti. Çetin, Çukurova’nın gelecekte daha mutlu bir yaşam koşuluna kavuşması için de Yusuf Baş’a halkın destek verdiğini ve seçimleri kazanacaklarını iddia etti.