Saimbeyli'nin sesini ovalara taşıdılar

Adana'nın Saimbeyli ilçesinin yöresel yemeklerini Adana 2.Lezzet Festivali'nde başarı ile temsil etmekten mutluluk duyduklarını belirten İlçe Kaymakamı Cem Gümrükçü, 'bizim açımızdan oldukça verimli geçen festivalde Saimbeyli'nin sesini ovalara taşıdık' dedi.

Adana’nın Saimbeyli ilçesinin yöresel yemeklerini Adana 2.Lezzet Festivali’nde başarı ile temsil etmekten mutluluk duyduklarını belirten İlçe Kaymakamı Cem Gümrükçü, ‘bizim açımızdan oldukça verimli geçen festivalde Saimbeyli’nin sesini ovalara taşıdık’ dedi.
Kaymakam Gümrükçü konu hakkında bir değerlendirme yaparak ‘Bir organizasyonda ilçemizin tanıtımına katkı amacıyla güzel bir şekilde daha sonlandırmış bulunuyoruz. Festivalde standımıza ilgi gösteren devlet büyüklerimize ve Adana halkımıza teşekkür ediyoruz. Çok iyi bir ilçe tanıtımı oldu. Ayrıca tanıtımda görev alan ekip arkadaşlarımıza da ayrıca teşekkür ediyorum’ dedi.
Saimbeyli’nin değerleriyle önemli bir şehir olduğunu kaydeden Kaymakam Gümrükçü, ilçenin tanıtımı ve var olan değerlerinin ortaya konulması adına bundan sonraki tüm projeleri de iyi değerlendirip çalışacaklarını söyledi ve Saimbeyli halkının da başarılı çalışmalara imza atan yurttaşlar olmasından dolayı da gurur duyduğunu ifade etti.