ŞAKA GİBİSİNİZ!

4. Lezzet Festivali'ni dijital ortamda yapma kararı alan devlet erkanı festival öncesinde sosyal medya hesaplarından maske: 0 lezzetler: 1 içerikli reklam spotları hazırlayarak paylaştılar.

4. Lezzet Festivali’ni dijital ortamda yapma kararı alan devlet erkanı festival öncesinde sosyal medya hesaplarından maske: 0 lezzetler: 1 içerikli reklam spotları hazırlayarak paylaştılar. Bunlardan bir tanesi de Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’dı. Lakin hazırlanan sofraların rehavetinden kendi uyarılarını dikkate almadan maskeyi de sosyal mesafeyi de bir kenara bırakıp mutluluklarını yine aynı sosyal medyada sanki kendilerini tekzip edercesine paylaştılar.
İstanbul’dan özel davetle gelmelerini sağladıkları sosyal medyada fenomen olmuş isimleri ağırlamaktan mutluluk duyduklarını belirten devlet erkanı ve onların konukları da kamu reklam spotlarındaki korona konusundaki uyarılarını unutarak Adana Lezzetlerini tadarak adeta tüm yasaklara meydan okudular. Adana Lezzet Festivali’nin ardından bu kareler tarihteki yerini aldı. Şimdi Adanalılar bu görüntüye neden olanlara aynen şunu söylüyor. ‘Şaka gibisiniz!’