Şampiyon, Alanya startını verdi

PTT 1. Lig de bitime 3 hafta şampiyonluğu garantileyen Adanaspor da hafta sonu yapılacak Multıgroup Alanyaspor maçının hazırlıklarını startı verildi.

Teknik Direktör Engin İpekoğlu’nun nezaretinde Osman Yereşen Tesisleri’nde başlayan hazırlıklarda şampiyonluğu garantileyen futbolcuların üzerindeki stresi atmış oldukları dikkatlerden kaçmazken, oldukça neşeli oldukları gözlendi.
Isınma hareketleriyle başlayan antrenman daha sonra tempolu düz koşu ile devam etti. Antrenmanın ikinci bölümünde iki gruba ayrılan futbolcular dar alanda maç yaptı. Yaklaşık 1 saat süren antrenman kültür fizik hareketleriyle tamamlandı.
19 maçtır yenilmeyen ve bu süre içerisinde 16 galibiyet, 3 beraberlik alan turuncu-beyazlı futbolcular, kalan 3 hafta da seriyi sürdürmek istiyor.
 
 
Eyüp Arın’dan tebrik mesajı
Adanaspor’un simge isimlerinden alt yapı sorumlusu Eyüp Arın camianın şampiyonluğunu kutlayarak, tebrik etti. ‘’ Bu kulübü sahiplenen ve iflas masasından bu günlere getiren Sn. Başkanımız Bayram Akgül ve Başkan yardımcımız Hamza Akgül’ü, Değerli yönetim kurulu üyelerimizi daha sonra Adanaspor’umuzun teknik direktörü Engin İpekoğlu’nu ve yardımcılarını bizlere yaşattıkları bu gururdan ötürü tebrik ederim.
 
 

Adanaspor Şampiyon Alanya start