Şampiyon atlar Adana'da buluşuyor

Adana Atlı Spor Kulübü'nde Şubat ve Mart ayları yine dopdolu geçecek. Mersin, Gaziantep başta olmak üzere yakın illerin şampiyon at ve binicileri kozlarını bu kez 'Bölgesel Binicilik Engel Atlama' yarışmalarında sergileyecek.

Adana Atlı Spor Kulübü’nde Şubat ve Mart ayları yine dopdolu geçecek. Mersin, Gaziantep başta olmak üzere yakın illerin şampiyon at ve binicileri kozlarını bu kez ‘Bölgesel Binicilik Engel Atlama’ yarışmalarında sergileyecek.
CERİT: HARİKA BİR ORANİZASYON OLACAK
Binicilik yarışlarının önemli kentlerinden biri olarak gösterilen Adana şehri, Şubat ve Mart aylarında çok önemli organizasyonlara ev sahipliği yapacak. ‘Bölgesel Binicilik Engel Atlama’ yarışlarında Adana, Mersin, Gaziantep başta olmak üzere yakın illerin şampiyon atları başarılı olabilmek için kıyasıya mücadele içinde olacak. Bölgemizdeki biniciliğin de gelişmesi anlamında çok yararlı geçmesi beklenen bu yarışma tecrübe arttırma aynı zamanda binicilik sporunu daha geniş yelpazeye yaymak için önemli bir misyon üstlenecek. Adana Atlı Spor Kulübü Başkanı Ali Cerit yönetim kurulu olarak tüm imkanlarını seferber ederek harika bir organizasyona daha imza atmayı hedeflediklerini söylerken, Adana halkının da bu yarışmaları ücretsiz olarak izleyebileceğini ifade etti.