Şampiyon Harlemctiy Spor

19 Mayıs Gençlik Eğitim Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından düzenlenen '1.Yardım Eli Futbol Turnuvası'nda birinciliği Harlemctiy Spor alırken Olivaspor ise ikinci oldu.

19 Mayıs Gençlik Eğitim Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından düzenlenen ‘1.Yardım Eli Futbol Turnuvası’nda birinciliği Harlemctiy Spor alırken Olivaspor ise ikinci oldu.
Oldukça çekişmeli geçen turnuva 19 Mayası Spor Kulübü Tesisleri’nde gerçekleştirildi. Tüm gelirleri ihtiyaç sahiplerine yardım kolisi olarak dağıtılan turnuvada Dernek Başkanı Erdal Çakan, Onursal Başkan Senayi Yıldız ve yönetim kurulu üyelerinin büyük emekleri geçti. 6 takımın katıldığı turnuvada maçlar hafta sonu oynandı. Gelecek yıl turnuvaya katılacak takım sayısının ise 12 olacağı ifade edildi.
Yardım amaçlı bir dernek olduklarını belirten Başkan Erdal Çakan, “Bu turnuvada elde edilecek tüm gelir ihtiyaç sahibi ailelere dağıtılacaktır. Elde edilecek gelirle yardım kolileri oluşturup ihtiyaç sahiplerine dağıtacağız. Derneğimizin amacı ve hedefi ihtiyaç sahiplerine yardımcı olmaktır” diye konuştu.