Şampiyon öğrencilerden Demirtaş'a ziyaret

İlimizde faaliyet gösteren Altıneller Okullarının Genel Koordinatörü Halil İbrahim Ertek beraberindeki okul yöneticileri, öğretmen ve öğrencilerle Vali Mahmut Demirtaş'ı makamında ziyaret etti.

İlimizde faaliyet gösteren Altıneller Okullarının Genel Koordinatörü Halil İbrahim Ertek beraberindeki okul yöneticileri, öğretmen ve öğrencilerle Vali Mahmut Demirtaş’ı makamında ziyaret etti.
Vali Demirtaş, ilimizde gerçekleştirilen “İlkokullar Arası Basketbol Turnuvası’nda ve “Ortaokullar Arası Voleybol Turnuvası’nda şampiyon olan Altıneller Okulları ilk ve ortaokul öğrencileri ile Wushu Kungfu dalında Türkiye Şampiyonu ve Türk Milli Takımını temsilen Balkan 3. sü olan 12. sınıf öğrencisi Oğuz Taş’ı tebrik etti ve onlarla sohbet etti.
Vali Demirtaş, öğrencilerin okullarda gösterdikleri başarıların yanı sıra sportif, sanatsal ve kültürel faaliyetlerde de aynı oranda başarı göstermesinin Adana’nın eğitim potansiyeli açısından bir gurur vesilesi olduğunu ifade etti.
Beden Eğitimi Öğretmenleri Cafer Elek ile Burçin Bahadır’ın da katıldığı ziyarette öğrenciler kabulünden ve iyi dileklerinden dolayı Vali Demirtaş’a teşekkür ettiklerini dile getirdiler.

Şampiyon öğrencilerden Demirtaş’a ziyaret