Şampiyonluğu Adana'ya getireceğiz

Sahasında konuk ettiği GZT Giresunspor'u 3-0 gibi net bir skorla geçen Adana Demirspor hedefe kilitlendi. Süper Lig için son 270 dakikası kalan Adana Demirspor'un Teknik Direktörü Samet Aybaba, 'Oyuncularımı kutluyorum, bundan sonraki maçları da kazanıp yıllardır beklenen şampiyonluğu Adana'ya getirmek istiyoruz' dedi.

Sahasında konuk ettiği GZT Giresunspor’u 3-0 gibi net bir skorla geçen Adana Demirspor hedefe kilitlendi. Süper Lig için son 270 dakikası kalan Adana Demirspor’un Teknik Direktörü Samet Aybaba, “Oyuncularımı kutluyorum, bundan sonraki maçları da kazanıp yıllardır beklenen şampiyonluğu Adana'ya getirmek istiyoruz” dedi.
 
OYUNCULARIMI KUTLUYORUM
Maçtan sonra açıklamalarda bulunan Aybaba özetle şunları söyledi. "Bu maç, lidere karşı zor bir karşılaşmaydı. Kaybettiğimizde veya berabere kaldığımızda neredeyse ilk iki şansını kaybedeceğimiz bir maçtı. Oyuncular saha içinde gerek organizasyon gerek birliktelik olarak müthiş şeyler yaptı. Çok iyi savundular, hücuma çıktılar ve çok güzel goller attılar. Arkadaşları kutluyorum. Üç maçımız var. Futbol, ciddi bir iştir. Bitti diye bir şey yoktur. Maç bittikten sonra hedefler belirlenir, hayaller gerçekleşir. Oyuncularımı kutluyorum, bundan sonraki maçları da kazanıp yıllardır beklenen şampiyonluğu Adana'ya getirmek istiyoruz."