Şampiyonluğumuza 5 maç kaldı

Şehir Stadyumunun yenisi yapılacak diyerek yıkılmasından ötürü iç saha maçlarını Ceyhan'da oynayan Kozanspor'un Başkanı Volkan Bayrakçı, Erdemli maçını 2-1 galip bitirerek şampiyonluk yolunda bir adım daha ilerlediklerini söyledi. Bayrakçı, bu hafta Niğde deplasmanında galibiyet arayacaklarının altını çizdi.

Şehir Stadyumunun yenisi yapılacak diyerek yıkılmasından ötürü iç saha maçlarını Ceyhan’da oynayan Kozanspor’un Başkanı Volkan Bayrakçı, Erdemli maçını 2-1 galip bitirerek şampiyonluk yolunda bir adım daha ilerlediklerini söyledi. Bayrakçı, bu hafta Niğde deplasmanında galibiyet arayacaklarının altını çizdi.
Kozan İsmet Atlı Şehir Stadı’nın yıkılmasının kendilerini zor duruma soktuğunu belirten Başkan Bayrakçı, stat ihalesinin yapılmaması nedeniyle iç saha maçlarını Ceyhan’da oynamak zorunda kaldıklarını bunun da kendilerine külfet getirdiğini ifade etti. Bayrakçı ‘Seyircimizden uzaklaşıyoruz. Maddi anlamda kayıplarımız oluyor. Stat ihalesinin gecikmesi de doğru bir yöntem değil. Spor İl Müdürlüğü yetkililerinden ricada bulunduk. Bir türlü sonuca ulaşamadık.” Dedi.
Şuan lider konumunda olan Silifkespor ile karşılaşacaklarını ve ligin son haftasına kadar şampiyon adayı olduklarını belirten Kozanspor Kulüp Başkanı Volkan Bayrakçı, “Ben sporcularıma güveniyorum. İnanıyorum. Bu çocuklar Kozanspor’u BAL liginden 3.lige çıkaracaklardır. Maalesef ilçemizde yeterince maddi anlamda destek göremiyoruz. Bütün sıkıntıları ben ve yönetimdeki arkadaşlarımız üstleniyor. Sezon sonunda şampiyon olarak bütün yorgunluğumuzu üzerimizden atacağız” ifadelerini kullandı.