SANCAK HOCAYA SAHİP ÇIKTI

Ligde zirve mücadelesi veren ancak istikrarlı bir grafik çizemeyen Adana Demirspor'un Teknik Direktörü Ümit Özat'ın Altınordu karşılaşması sonrasında yaptığı 'Muhteşem oynadık' sözlerine sosyal medya üzerinden taraftarlardan sert tepkiler geldi. Ümit Özat'ın eleştirilip istifaya davet edilmesine Kulüp Başkanı Murat Sancak tepki gösterip hocaya sahip çıktı.

Ligde zirve mücadelesi veren ancak istikrarlı bir grafik çizemeyen Adana Demirspor’un Teknik Direktörü Ümit Özat’ın Altınordu karşılaşması sonrasında yaptığı ‘Muhteşem oynadık’ sözlerine sosyal medya üzerinden taraftarlardan sert tepkiler geldi. Ümit Özat’ın eleştirilip istifaya davet edilmesine Kulüp Başkanı Murat Sancak tepki gösterip hocaya sahip çıktı.
SORUMLULUK TAMAMEN BANA AİT
Ligde oynadığı 12 karşılaşmaya Ümit Özat’ın idaresinde çıkan Adana Demirspor eleştirilere göre 14 puan kaybetti. Zirvede yer alan takımlara karşı karşılaşmalarda üstünlük gösteremeyen Adana Demirspor Altay ve Keçiörengücü maçlarını kaybetti. Altınordu, Adanaspor, Boluspor ve Samsun maçlarında beraberliğe razı oldu. Bu istikrarsızlığı değerlendiren seyircilerin sosyal medya üzerinden yaptığı ‘istifa etmeli’ yaklaşımına sert tepki gösteren Kulüp Başkanı Murat Sancak, “Hoca konusu benim sorumluluğumdadır” ifadeleriyle sahip çıktı.
ÖZAT KAZANMANIN HESAPLARINI YAPIYOR
Bu hafta Giresunspor deplasmanında zorlu bir 90 dakika mücadele edecek olan Adana Demirspor’da bu karşılaşmanın hazırlıkları aralıksız sürüyor. Teknik Direktör Ümit Özat, Giresunspor maçının çetin geçeceğini bildikleri için rakibini iyi analiz ederek gol yollarında başarılı olup galip gelmek arzusunda olduklarını belirtti. Özat, “Hiçbir karşılaşma kolay kazanılan bir karşılaşma olmuyor. Futbol 3 sonuçlu bir oyundur. Kazanmak için sahaya çıkarak iyi mücadele eden bir ekip olmanın da avantajını kullanıp Giresun deplasmanından 3 puanla dönmek istiyoruz” yorumunda bulundu.