Sarıçam cazibe merkezi olacak

İkinci dönem Sarıçam Belediye Başkanlığı koltuğuna oturan Av. Bilal Uludağ net konuştu

Adana’nın son dönemlerde atılım gösteren ilçesi olarak dikkatleri üzerine çeken Sarıçam’ın ikinci dönem halkın oyu ile belediye başkanlığı koltuğuna oturan ismi olan MHP’li Bilal Uludağ, hizmetteki bu yeni döneminde kalıcı, halkın refah düzeyini artıracak hizmetleriyle ön plana çıkacaklarını söyledi. Uludağ, ‘Sarıçam cazibe merkezi olacak’ ifadesi ile de görüşlerini özetledi.
SARIÇAM GELECEK VAAT EDEN İLÇEDİR
Sarıçam halkın milli ve manevi duygularına bağlı, insani ilişkileri yüksek, yönetim kademeleriyle diyalog içinde olan bir yapısının olduğunu belirten Başkan Bilal Uludağ, “geçen hizmet dönemimizde acil eylem planımız içerisinde olan hizmetleri getirmeye çalıştık. Bu dönem içinde yarıda kalan ve bitmeyen projelerimizi tamamlayarak hayata geçireceğiz. İlçeye yatırım yapmak isteyen her yatırımcının önünü açacağız, onlara imkan tanıyacağız. Sarıçam, gelecek vaat eden bir bölge ve yatırımlarıyla da acilen kalkınması gereken bir bölgedir. Görev ve sorumluluğumuzun bilincindeyiz.” dedi.
HALKIMIZA SONSUZ TEŞEKKÜR EDİYORUM
Cumhur İttifakı’nın tohumlarının en güzel yeşerdiği ilçelerden birisinin kendi ilçesi olan Sarıçam olduğunu belirten Belediye Başkanı Bilal Uludağ, ‘Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Sayın Genel Başkanımız Dr. Devlet Bahçeli’nin el ele vererek mezara kadar sürecek olan birlikte bu ülkeyi kalkındırma hamlesinin karşılığını ilçemiz olan Sarıçam’da güçlendireceğiz. İlçemiz bu birliktelikten hizmet anlamında nasibini alacaktır. Projeleriyle yüksek tempolu bir dönem için şimdiden kolları sıvadık. Halkımızın bizlere verdiği destek içinde sonsuz teşekkür ediyorum’ ifadelerini kullandı.