Sarıçam'da 15 Temmuz şehitleri unutulmadı

- Sarıçam'da, 15 Temmuz 2016 tarihinde hain Fetullahçı terör örgütü mensuplarınca gerçekleştirilen darbe girişiminde hayatını kaybedenler unutulmadı

Sarıçam’da, 15 Temmuz 2016 tarihinde hain Fetullahçı terör örgütü mensuplarınca gerçekleştirilen darbe girişiminde hayatını kaybedenler unutulmadı.

Sarıçam Belediyesi tarafından 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri çerçevesinde darbe girişiminde şehit olanlar için Mevlit Programı düzenlendi. Süleyman Ünal Camiinde Cuma namazı öncesi düzenlenen programda Mevlidi Şerif okutuldu,  Sarıçam Belediyesi tarafından cami cemaatine çeşitli ikramlarda bulunuldu.
Mevlit programına Sarıçam Kaymakamı Müfit Gültekin, Sarıçam İlçe Jandarma Komutanı J. Tğm. Abdulselam Sevinç, Sarıçam Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürü Mesut Aydoğdu, Sarıçam Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Şükrü Gedik ve cami cemaati katıldı.
Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ’ın talimatları ile o gece şehit olan vatandaşlar adına mevlit programı düzenlediklerini belirten Sarıçam Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Şükrü Gedik, aradan geçen altı yılda, hain darbe girişiminde hayatını kaybedenleri asla unutmadıklarını belirtti. Sarıçam ilçesinde bulunan Süleyman Ünal Camiinde Cuma Namazı öncesi düzenlenen mevlit programında o gece hayatını kaybeden vatandaşlar ve tüm şehitler için dualar edildiğini belirten Gedik, programın ardından cami cemaatine Sarıçam Belediyesi tarafından kurulan stantta çeşitli ikramlarda bulunulduğunu belirtti.

sarıçam 15 Temmuz