Sarıçam'da okul dayanışması

Adana'nın Sarıçam İlçesi'ndeki Bahtiyar Vahapzade Sosyal Bilimler Lisesi okul yönetimi ile aile birliği ortak hareket ederek öğrencilerin de katkı koyması ile toplanan kitapları yine aynı ilçedeki Sarıçam Hocalı Türk Kadınlar Ortaokulu'na bağışlayarak anlamlı bir hizmete imza attılar.

Adana’nın Sarıçam İlçesi’ndeki Bahtiyar Vahapzade Sosyal Bilimler Lisesi okul yönetimi ile aile birliği ortak hareket ederek öğrencilerin de katkı koyması ile toplanan kitapları yine aynı ilçedeki Sarıçam Hocalı Türk Kadınlar Ortaokulu’na bağışlayarak anlamlı bir hizmete imza attılar.
Bahtiyar Vahapzade Sosyal Bilimler Lisesi Okul Müdürü Ali Rıza Dikmen, Okul Müdür Başyardımcısı Ali Abuz ile Aile Birliği Başkanı Mehmet Şerif Dumrul, kardeş okul olarak gördükleri Hocalı Türk Kadınlar Ortaokulu’nun kitap ihtiyacının bulunduğunu tespit ederek kitap topladılar. Öğrencilerin ve velilerin katkılarıyla toplanan kitapları kardeş okula teslim eden yetkililer ‘Böylesine önemli bir sorumluluğu okul olarak yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Burada öğrenim gören öğrencilerimize katkı koyabilmiş ise kendimizi mutlu hissediyoruz’ dediler.
Kitap bağışının yapıldığı okul öğrencileri de mutluluklarını dile getirip okul dayanışmasının örneğini vermekten gurur duydular.