Sarıçam'da okul dayanışması

Sarıçam'da başarılı eğitim ve öğretim yılı çalışması ile ön plana çıkan Bahtiyar Vahapzade Sosyal Bilimler Lisesi ile Sarıçam TOKİ Anadolu Lisesi arasında karşılıklı dayanışma örnekleri sergileniyor.

Sarıçam’da başarılı eğitim ve öğretim yılı çalışması ile ön plana çıkan Bahtiyar Vahapzade Sosyal Bilimler Lisesi ile Sarıçam TOKİ Anadolu Lisesi arasında karşılıklı dayanışma örnekleri sergileniyor.
Bahtiyar Vahapzade Sosyal Bilimler Lisesi Okul Aile Birliği Başkanı Mehmet Şerif Dumrul, Sarıçam TOKİ Anadolu Lisesi’nin başarılı öğrencilerinin ödüllendirilmesi törenine katıldı. İl Milli Eğitim Müdürü Veysel Durgun’un da hazır bulunduğu törende Okul Müdürü Süleyman Koç’a plaketini Mehmet Şerif Dumrul verdi.
Masa tenisi okul takımına ve tenis koçu Ahmet Polat ile Beden Eğitimi Öğretmeni Alper Çekenoğlu’na, Adana birincisi ve Türkiye dördüncüsü olan masa tenisi takımına ödülleri İl Milli Eğitim Müdürü Veysel Durgun tarafından takdim edildi. Bu arada okulun 11 E sınıfı öğrencisi Hasan Can Demir’e Mehmet Akif Ersoy’u anlatan şiir yarışmasında birinci olmasından dolayı, 9-H sınıfı öğrencisi Esmanur Öndeş’e mektup yarışmasında birinci olmasından dolayı, 10-C sınıfı öğrencisi Öznur Sarı’ay Atatürk ve Cumhuriyet konulu yarışmada birinci olmasından dolayı plaketleri verildi.
Vahapzade Sosyal Bilimler Lisesi Okul Aile Birliği Başkanı Mehmet Şerif Dumrul, ilçedeki okulların eğitim düzeylerinin yükselerek başarılı olmasından dolayı mutluluk duyduğunu ve Sarıçam TOKİ Anadolu Lisesi’nin başarısından dolayı da ayrıca gurur duyduğunu belirterek dayanışma içinde olacaklarının da müjdesini verdi.