Sarıçam Deresi'ne devlet eli

Yıllardır 'Yaşanabilir bir Adana, daha huzurlu ve gelişmiş bir Yüreğir' sloganı ile yola çıkan Yüreğir Belediyesi'nin hizmetlerinden birisi olan Sarıçam Deresi'nin aydınlatma ve çevre düzenlemesini yerinde inceleyen Adana Valisi Mahmut Demirtaş, 'Bütün arzumuz Adana halkının mutlu bir yaşam, huzurlu bir ortam, sağlıklı bir kentte hayat sürmesidir' dedi.

Yıllardır ‘Yaşanabilir bir Adana, daha huzurlu ve gelişmiş bir Yüreğir’ sloganı ile yola çıkan Yüreğir Belediyesi’nin hizmetlerinden birisi olan Sarıçam Deresi’nin aydınlatma ve çevre düzenlemesini yerinde inceleyen Adana Valisi Mahmut Demirtaş, ‘Bütün arzumuz Adana halkının mutlu bir yaşam, huzurlu bir ortam, sağlıklı bir kentte hayat sürmesidir’ dedi.
Sarıçam Deresi’ni yerinde inceleyen Vali Mahmut Demirtaş, burada Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Kocaispir’den de bilgi aldı. Demirtaş, Valilik olarak yapılacak olan çalışmaları da takip edeceklerinin altını çizdi. Şehit Erkut Akbay Mahallesi’ni de ziyaret eden Vali Demirtaş burada bir kahvehanede vatandaşlarla buluşup sorunlarını dinledi. Mahallenin imar, spor tesisi sorunlarını dinleyen Vali Demirtaş, “Bizler Adana’mızın her mahallesine her kesimine aynı standartlarda kamu hizmeti sunma gayesiyle çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Amacımız her açıdan gelişip kalkınmış, içinde yaşayan insanları huzurlu ve mutlu bir Adana inşa etmek” dedi.