Sasu'da 23 Nisan kutlaması

Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açılışının 102. yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Adana'da Sasu Su ürünleri A.Ş'de öğrencilerin katılımıyla coşkuyla kutlandı.

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 102. yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Adana’da Sasu Su ürünleri A.Ş’de öğrencilerin katılımıyla coşkuyla kutlandı.
Şirketin Havutlu Mahallesi’ndeki merkezinde oluşturulan etkinlik alanındaki 23 Nisan kutlamasına Sirkenli İlkokulu öğrencileri katıldı. Kutlamalar sırasında daha önce hiç Ton Balığı yemeyen çocuklara Ton Balığı ikram edildi.  Çocuklar Ton Balıklı hamburgerleri kendi elleriyle hazırladı.
Firmanın Kurumsal İletişim Uzmanı Leyla Demir, etkinliği gelecek yıllarda da düzenlemeyi planladıklarını belirterek, ‘’Firma olarak bir günün değil her günün çocuklar için özel olduğunu düşünüyoruz. Ayrıca,  ülkemizde zayıf olan Ton Balığı tüketim kültürünün yaygınlaşması adına da projeler geliştirmeye devam edeceğiz. Çünkü balık iyi ve güçlü bir protein kaynağıdır’’ dedi.

Sasu nisan