SATILIK DAİRE

İCRA MÜDÜRLÜĞÜ SATIŞI GERÇEKLEŞTİRECEK.

Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr internet sitesinde yayınlanan ilana göre, Çukurova İlçesi Huzurevleri mahallesinde 7211 ada 1 parselde kayıtlı 1.140 m2 alanlı arsa vasıflı taşınmazdır. 1/30 Arsa paylı, 3 normal kat 6 no'lu mesken niteliğindeki taşınmazı içermektedir. Dava konusu parsel kayıtlarıda her ne kadar arsa olarak gözükse de yerinde yapılan incelemede davaya konu parsel üzerinde Bodrum + zemin +15 normal kat olarak inşa edilmiş olduğu tespit edilmiştir. Dava konusu betonarme binanın içi ve dışı sıvalı ve plastik boyalı, her katta 2 adet Mesken niteliğinde bağımsız bölümden oluşmakta, söz konusu taşınmaz Güney cepheli olup, Bağımsız bölüm 2 yatak odası, salon-Mutfak, antre, banyo, Yangın kaçış holü, duş-wc ve 3 balkon olarak inşa edilmiştir. Bağımsız bölümün iç kapıları Amekrikan panel, PVC Pencereli, ZEmin ahşap parke, Islak zeminler seramik kaplı, Banyo ve WC iç durvarları fayans kaplı, mutfak mermer tezgahlı, tezgah alt ve üzeri ahşap dolaplı konumdadır.
İHALE GÜNÜ VE SAATİ: 30/04/2021 günü 11:15 - 11:20 arası Mezat Salonu (107/A Nolu) - Adana Adalet Sarayı Ek 2 Hizmet Binası No:107/A SEYHAN / ADANA adresinde yapılacaktır.
İHALE İLE İLGİLİ AYRINTILAR: https://www.ilan.gov.tr/ilan/764176/emlak/konut/adana-cukurovada-2-1-daire-icradan-satiliktir