SATILIK TARLA

KARATAŞ İCRA DAİRESİ SATIŞA ÇIKARDI.

Basın İlan Kurumu'nun resmi internet sitesindeki ihale ilanına göre, Adana ili karataş ilçesi çakırören mahallesi 113 ada 4 parsel 17.620,73 m2 ana taşınmaz yüzölçümünde tarla niteliğinde ki taşınmazın tamamı satılacaktır.Taşınmazın mahalle yerleşim alanının kuzeydoğu yönünde yaklaşık 2700m mesafede olduğu Adana-Karataş yolunun doğu tarafında yola yaklaşık 420 m mesafede olduğu toprak özelliği olarak killi tınlı bünyeli toprak yapısında kaba tesviyeli düz arazi yapısında su geçirgenliği orta derecede iyi taban suyu seviyesinin yüzeye yakın olması nedeniyle çoraklaşma riski bulunan makinalı tarıma elverişli her mevsim tarım iş makinaları ile ulaşımı münkün sulanabilir vasıfta bölge ortalamasında verim alınabilen verimli sulu mutlak tarım arazisi olduğu değerlendirilmiştir. Taşınmaz üzerinde bölgede yaygın olarak üretilen buğday pamuk soya vb ürünlerin yatiştiriciliğinin yapılmasına ve bir yılda iki ürün almaya uygun olduğu değerlendirilmiştir. Keşif tarihi itibariyle taşınmaz da ürün ekili olmadığı toprak zemin üzerinde yabancı ot ve ürün anızının mevcut olduğu taşınmazın tarla ziraatı yapılarak tarımsal üretimde kullanıldığı tespit edilmiştir.Taşınmaz tarla vasıflı olup karataş belediyesi alan sınırları içerisinde kalmakta ve imar planı bulunmadığı anlaşılmıştır. Taşınmazın çevresinde aktif tarım yapılan araziler bulunmakta ve aynı vasıfta taşınmazlarla çevrili bulunduğu görülmüştür.
İHALE GÜN, SAATİ VE YERİ: 25/02/2022 günü 10:00 - 10:05 arasında Mezat Salonu (Belediye) - Belediye Başkanlığı Toplantı Salonu KARATAŞ / ADANA adresinde yapılacaktır.
İHALE İLE İLGİLİ AYRINTILAR İÇİN AŞAĞIDAKİ LİNKİ TIKLAYIN: https://www.ilan.gov.tr/ilan/898425/emlak/tarla-tarim-arazisi-bag-bahce/adana-karatasta-17-620-m%C2%B2-tarla-icradan-satiliktir-coklu-satis-

Karataş satılık