Seçmen listelerini mutlaka kontrol edin

Cumhuriyet Halk Partisi Yüreğir İlçe Başkanı İsmet Yüksel, 24 Haziran'da sandıklarda oy kullanacak olan seçmenlerin seçmen bilgi listelerinin muhtarlık binalarına asıldığını ve her yurttaşın bu listeleri kontrol etmesi gerektiğini belirtip çağrıda bulundu.

Cumhuriyet Halk Partisi Yüreğir İlçe Başkanı İsmet Yüksel, 24 Haziran’da sandıklarda oy kullanacak olan seçmenlerin seçmen bilgi listelerinin muhtarlık binalarına asıldığını ve her yurttaşın bu listeleri kontrol etmesi gerektiğini belirtip çağrıda bulundu.
Yavuzlar Mahallesi Muhtarlığı’na giderek burada seçmen listelerini kontrol eden İlçe Başkanı İsmet Yüksel, 24 Haziran seçimlerinin Türkiye’nin kader seçimlerinden birisi olduğunu ve ilçe başkanlığını yaptığı CHP’nin bileşenleriyle birlikte 24 Haziran tarihinde büyük bir başarıyı yakalayarak iktidar olacaklarını söyledi. Kendilerinin ilçelerinde her gün düzenli ve takvim dahilinde seçim hazırlıklarını ve çalışmalarını yaptıklarını vurgulayan Başkan Yüksel, ‘Seçmen bilgi listeleri 12 Mayıs Cumartesi gününe  kadar askıda kalacak. Her Yüreğirli vatandaşımız muhtarlığına giderek veya internet üzerinden seçmen bilgi kayıtlarını incelesinler. Seçmen olarak sandığa mutlaka gidelim. Kader seçimi olacak olan Türkiye’nin seçiminde CHP kazanan parti olacaktır’ dedi.