SEDAT SÖZLÜ'DEN ÇAĞRI

Adana Demirspor eski başkanı Sedaüt Sözlü, Mavi Lacivertli camia açısından erken seçimin cumartes günkü maç olduğunu bildirdi.

Türkiye'nin erken seçim sürecine girdiğini hatırlatan Sözlü, "Bizim Adana Demirspor olarak erken seçimimiz Curamtesi günü oynayacağımız Altınordu maçıdır" dedi.
Sedat Sözlü, Altınordu maçı öncesi Mavi Laciv ertli taraftarları cumartesi günü tribünleri doldurma çağrısı yaptı. Sedat Sözlü, Adana Demirspor camiasının düşmeyi hak etmediğini belirterek, taraftarların sıcaklık 50 derece bile olsa tribünleri doldurması ve maç boyunca mavi lacivertli futbolculara destek, Altınordu futbolcuları ise bozmaları ve oynatmamaları gerektiğini belirtti.
Son dönemlerde maraton tribününde boşluklar gördüğünü vurgulayan Sedat Sözlü, taraftarların aralarındaki her türlü ayrılıkları, farklılıkarı bir kenara bırakıp, tribünleri doldurması gerektiğini ifade ederek, "İnşallah maça gelirler. 90 dakika boyunca baskıyı hissettiremezsek işimiz zor. Düşerse belki çıkarız ama Süper Lig için zaman kaybederiz. onun için ne olursa olsun taraftarlarımız takıma sahip çıkmalı" dedi.
PRİMİN ARTMASI BEKLENİYOR
Öte yandan, Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü'nün 500 bin lira prim açıklamasının ardından Adana Demirsporlu futsolcuların ve camianın moralinin düzeldiği gözlenirken, kentin diğer yöneticileri ve işadamlarının açıklayacağı primlerle, toplam primin maç saatine kadar 1 milyon lirayı bulacağı kaydediliyor.