Şehir Hastanesi'nde 1 haftada 2 dayak!

Adana Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde son bir hafta içinde hasta yakınları tarafından önce bir özel güvenlik görevlisi darp edildi. Arkasından ise dün sağlık personeli darp edildi.

Adana Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde son bir hafta içinde hasta yakınları tarafından önce bir özel güvenlik görevlisi darp edildi. Arkasından ise dün sağlık personeli darp edildi.
 TEKNİSYENİ DÖVDÜLER
Adana Sağlık Sen Şube Başkanı Bekir Nennioğlu, geçen hafta içinde Emin Ayçiçek isimli özel güvenlik görevlisinin hasta yakınları tarafından darp edilmesinin üzerinden bir hafta geçtiğinde bu kez dün Aysel Erdem Dağlıoğlu isimle sağlık personelinin kadın hasta ve yakınının engelli olmadığı halde engellilerin kullandığı kan alma birimine gelerek sağlık personelini darp ettiğini söyledi.
 BEYAZ KOD VERİLDİ
Çalışanın gözlüğünü kırıp, yumruk atmak yöntemi ile gözaltında ve kollarında darp izleri olan sağlık çalışanı Aysel Erdem Dağlıoğlu’na geçmiş olsun dileklerini ileten Başkan Nennioğlu, ‘Çirkin saldırıyı asla kabul etmiyoruz. Hukuk karşısında en ağır cezayı almalarını bekliyoruz. Hastaneler ne yazık ki güvenli yer olmaktan çıkmıştır. Beyaz kod verilmiştir. Darp edenler polis merkezinde gözaltına alınmışlardır’ dedi.