Şehir Hastanesi'nde Turkcell'den ileri sağlık hizmeti

Turkcell Genel Müdür Yardımcısı Murat Erkan dün Adana Şehir Hastanesi'nde basın mensuplarına Turkcell'in ileri sağlık hizmetleri konusundaki teknik donanımı hakkında geniş bilgiler aktardı.

Turkcell Genel Müdür Yardımcısı Murat Erkan dün Adana Şehir Hastanesi’nde basın mensuplarına Turkcell’in ileri sağlık hizmetleri konusundaki teknik donanımı hakkında geniş bilgiler aktardı.
Hastanenin konferans salonunda gerçekleştirilen toplantıda Genel Müdür Yardımcısı Murat Erkan, Turkcell’in yaygın hizmet ağından ve çalışma koşulları ile dünyadaki yeri hakkında bilgilerle başladığı bilgi aktarımında sağlık sektörünün de vazgeçilmezi haline nasıl geldiklerini slayt gösterileri ile sundu.
Erkan, Türkiye’nin sağlıkta başlattığı en önemli dönüşüm olarak isimlendirilen PPP modeli olarak da bilinen kamu özel işbirliği modeli kapsamında Adana Şehir Hastanesi’nde 1 yıldır tüm bölgeye en ileri sağlık hizmetini nasıl sunduklarını anlatıp Türkiye genelindeki şehir hastaneleri konusunda da uygulamada gelinen noktalardan kesitler sundu.
Türkiye’nin sağlık dönüşümündeki en önemli aktörlerden Rönesans Holding tarafından inşa edilen, teknolojik altyapısı Turkcell tarafından kurulan ve yönetilen Adana Şehir Hastanesi’ni basın mensuplarına gezdiren Turkcell yetkilileri, çalışmaların uygulamaları hakkında da uygulamalı olarak bilgiler sundu. Adana halkına hizmet etmekten ve  verimli sonuçlar almaktan mutluluk duyduklarının altını çizen Murat Erkan, yakın zamandaki hedeflerini de şirket olarak tanımladı ve nasıl hayata geçeceğinden de örnekler sundu.
 Alanında iki dev isim, Rönesans Sağlık Yatırım ve Turkcell işbirliğiyle hayata geçirilen Adana Şehir Hastanesi, geniş yatak kapasitesinin yanı sıra sağlık alanında en ileri teknolojisiyle de şimdiden dünyanın sayılı sağlık kampüsleri arasındaki yerini aldı. Bu önemli projeyle ilgili açıklama yapan Turkcell Genel Müdür Yardımcısı Murat Erkan, “Adana Şehir Hastanesi’ni sağlık alanında dünyada gelinen en son teknolojiyle donatmayı başardık. Böylece komşu şehirlere de hizmet verecek kapasite ve donanıma ulaşan hastane, tüm bölgenin sağlık ihtiyaçlarını karşılamayı sürdürüyor” dedi.