Şehitler ölmez

Pençe-Kilit Harekâtı bölgesinde teröristlerce önceden döşenen el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu şehit olan Piyade Komando Binbaşı Mehmet Duman'ın cenazesi dün Adana'ya getirilerek Ceyhan'ın Sağkaya Mahallesi'nde törenle toprağa verildi.

Pençe-Kilit Harekâtı bölgesinde teröristlerce önceden döşenen el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu şehit olan Piyade Komando Binbaşı Mehmet Duman'ın cenazesi dün Adana’ya getirilerek Ceyhan’ın Sağkaya Mahallesi’nde törenle toprağa verildi.

ŞEHİDİN EŞİ: KAHRAMANDI O

Adana Havalimanı'na getirilen bir çocuk babası şehit Duman'ın (41) cenazesi, silah arkadaşlarının omuzlarında uçaktan indirilerek cenaze arabasına konuldu. Şehidin eşi Beyhan Duman, "Kahramandı o." diyerek gözyaşı döktü. Havalimanındaki karşılama törenine, şehidin babası Ali ve annesi Aysel Duman, yakınları, Vali Süleyman Elban ile diğer ilgililer katıldı.

ADANA’YI YASA BOĞDU

Şehit Duman'ın cenazesi, defnedilmek üzere Ceyhan ilçesine götürüldü. Mehmet Duman'ın naaşı, ikindi namazı sonrasında düzenlenen törenin ardından Sağkaya Mahallesi Mezarlığı'nda toprağa verildi. Şehidimizin toprağa verilmesi törenine devlet erkânı, askeri protokol, şehidin yakınları ve çok sayıda vatandaş katıldı. Şehidimiz dualarla ve gözyaşı ile uğurlandı.