Şehrimiz adına kafa yoruyoruz

Merkezi yönetimin tüm hizmetlerini yerel ile koordine etmede başarılı hizmetlere imza atan Adana Valisi Mahmut Demirtaş, 'Kentimizin eksikliklerini bilerek bu sorunları da ortadan kaldırmada mesaimizi harcıyoruz. Adana'ya yapılan hizmetlerin her geçen artan bir ivmeyle Ankara'dan kentimize ulaşması da bizleri ziyadesi ile mutlu ediyor' dedi.

Merkezi yönetimin tüm hizmetlerini yerel ile koordine etmede başarılı hizmetlere imza atan Adana Valisi Mahmut Demirtaş, ‘Kentimizin eksikliklerini bilerek bu sorunları da ortadan kaldırmada mesaimizi harcıyoruz. Adana’ya yapılan hizmetlerin her geçen artan bir ivmeyle Ankara’dan kentimize ulaşması da bizleri ziyadesi ile mutlu ediyor’ dedi.
HALKIMIZA HİZMET ETMEYİ ŞİAR EDİNDİK
Son gelişmeleri değerlendirmek ve nezaket ziyaretinde bulunmak amacıyla makamında görüştüğümüz Adana Valisi Mahmut Demirtaş, kentin asayişinin sağlanmasında gösterdikleri hassasiyete değinip alınan tedbirlerin meyvelerini vermeye başladığını belirtti. Vali Demirtaş, Adanalı vatandaşlara da gösterdikleri hassasiyet ve olgunluktan dolayı her daim teşekkür borcunun olduğunu belirterek ‘kentimizin yatırım noktasında eksikliklerini eksik olmasınlar Hükümetimiz acilen çözüyorlar. Halkına hizmet etmeyi şiar edinen bir devlet yönetimimizin ciddiyeti ile şahsım olarak ben de çorbada tuzu olan birisi olmaktan gurur duyuyorum. Adana’yı daha güzel günlere kavuşturup, sorunları çözülmüş bir şehir haline getirmek en büyük idealimizdir’ dedi.
HER TÜRLÜ TEKLİFİ SÜRATLE DEĞERLENDİRİYORUZ
Kentin yerel dinamikleriyle koordineli çalıştıklarını, Ankara’dan kentimize gelecek yatırımlarda sıkıntı yaşamadan hizmet verdiklerinin altını çizen Adana Valisi Mahmut Demirtaş, kent ekonomisini canlandıracak her türlü tekliflerin süratle değerlendirilerek olumlu yönleriyle hayata geçirilmesini sağladıklarını örnekleriyle ortaya koydu. Mahmut Demirtaş, Adana’nın var olan değerlerini de Türkiye ve Dünya ölçeğinde ön plana çıkarmak adına bir gayret içinde olduklarını, tarımı, sanayisi, turizmi, doğal güzellikleriyle kalkınmış bir Adana adına da kafa yorduklarını söyledi. Adana yerel basınının bu hizmetlerin halka ulaştırılmasında ve halk ile devlet arasında bir köprü vazifesi görmesinde gösterdiği başarıyı takdirle değerlendiren Vali Demirtaş gazetemize başarı dileklerinde bulundu.