Şehrimize festival kazandırdık

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, 26-29 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirilen Jakaranda Festivali'nin Çukurova halkı tarafından takdirle karşılandığına işaret ederek 'En büyük mutluluğumuz hizmetlerimizin karşılığında halkın takdirini kazanmaktır. Bu bize büyük mutluluk veriyor, bizleri hizmet yolunda kamçılıyor' dedi.

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, 26-29 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirilen Jakaranda Festivali’nin Çukurova halkı tarafından takdirle karşılandığına işaret ederek “En büyük mutluluğumuz hizmetlerimizin karşılığında halkın takdirini kazanmaktır. Bu bize büyük mutluluk veriyor, bizleri hizmet yolunda kamçılıyor” dedi.
ÇUKUROVA’YA ÇOK YAKIŞTI
Mütevazı bütçesi ile ilçede heyecan uyandıran ve halkın kendisini içinde bulduğu, katılımın yoğunluğu ile ileriki yıllarda daha güzel olması için kollarımızı sıvayacağımız Jakaranda Festivali’nin Çukurova’nın kültür, sanat ve spor kenti olma özelliğini ön plana çıkardığını belirten Başkan Çetin, “İlk olmasına karşın heyecan uyandırdı. Kültür ve sanat etkinlikleriyle ilçemizi ön plana çıkardık. Festivalimizin eğlence içeriğini sanatla birleştirmek için her sahne yanında sanat çadırları oluşturduk. Bu çadırlarda; resim, heykel, fotoğraf, ahşap oyma, cam üfleme, seramik, mozaik, kâğıt rölyef, grafiti gibi sanat alanlarından çok değerli sanatçılarla, vatandaşlarımızı buluşturduk.” ifadesini kullandı.