Sektörü canlandırdılar

42 firmanın katıldığı 4.Gayrimenkul Yatırım Fuarı kapılarını açtı

ELKA tarafından düzenlenen 4.Gayrimenkul Yatırım Fuarı dün kapılarını ziyaretçilere açtı. 42 firmanın iştirak ettiği fuara ilginin büyük olması ‘sektörü canlandırdılar’ olarak yorumlandı.
Fuarın açılışı nedeniyle bir konuşma yapan ELKA Fuarcılık Genel Müdürü Bülent Yamaç, Anadolu’nun bu konudaki ilk fuarını yapan kuruluş olarak sektörün önde gelen kuruluşlarını bir araya getirdiklerine işaret edip ‘Yerel yönetimler, STK’lar bizlere destek verdiler. Kendilerine teşekkür ediyorum.  Bu yıl 4.gerçekleştirilen fuarda mevcut konut, sanayi sitesi, işyeri, medikal plaza, kentsel dönüşüm projeleri ile yapılmasa planlanan yeni projeler sergilenmektedir. Özel davetlileri sektör temsilcileri ile buluşturup satış ortamını da sağlayacak kolaylıklar sağlayan fuarımız Adana ekonomisinin canlı tutulmasında vesile olacaktır’ dedi.
Adana’nın önde gelen ve prestijli projelerini sergilemeye vesile olan fuarın özel fiyatlar ve ödeme kolaylığı ile alıcı bulmasında aracılık ettiklerini ve her keseye uygun gayrimenkulleri alıcı ile satıcı arasında köprü kurarak buluşturduklarını belirten ELKA Fuarcılık Genel Müdürü Bülent Yamaç, 3 gün sürecek fuara tüm Adanalılar davet etti.