Sel gibi iktidara geliyoruz

Gazetemizi ziyaret eden İYİ Parti Adana İl Başkanı Göktürk Boyvadaoğlu iddialı konuştu.

Adana genelinde üye sayılarını 23 bine yükselttiklerini söyleyen İYİ Parti İl Başkanı Göktürk Boyvadaoğlu, toplumun her kesiminden ve değişik siyasi partilerden insanların partilerine sel gibi akıp geldiklerini belirterek ‘İktidara geliyoruz, az kaldı’ dedi.

TEŞKİLATLARIMIZ SAHADA ÇALIŞIYOR

Beraberinde il yönetim kurulu üyeleri olmak üzere gazetemizi ziyaret eden İl Başkanı Göktürk Boyvadaoğlu, partilerinin her geçen gün güçlendiğine değinip ‘Sürekli sahadayız. Tüm ilçelerimizi, köylerimizi ziyaret ederek halkın dertleriyle dertleniyor, İYİ Parti’nin iktidarında nelerin değişeceğini halkımıza anlatarak yol ilerliyoruz. Ziyaretlerimizde gördüğümüz ilgi bizleri ziyadesiyle memnun ediyor. Teşkilatlarımızla sahada olmanın, sürekli büyüyen bir yapıyla iktidara yürümenin ön müjdelerini almanın da ayrıca mutluluğunu yaşıyoruz.” dedi.

MERAL AKŞENER UMUTTUR

“Kentin yerel dinamiklerini ayakta tutan tüm projelerimizi hayata geçirebilmek için Adana’nın yerel siyasetinde partimizi aktif hale getiriyoruz” ifadesinde bulunan İl Başkanı Boyvadaoğlu, Millet İttifakı’nın demokrasinin tüm kurallarını yaşatmak adına verdikleri mücadelenin tabanda karşılık bulduğunu söyledi.  Adana’da milletvekilliği genel seçimlerinde oy patlaması yaşayacaklarını belirten Boyvadaoğlu, “Çok sistematik olarak çalışıyoruz. Bütün çalışmalarımızı anlık olarak genel merkezimizle koordineli bir şekilde paylaşıyoruz. Meral Akşener Hanımefendiyi inşallah Başbakan yapmak İYİ Partili her kardeşimin temel görevidir. Buna bilir, buna inanırız” sözleriyle görüşlerini dile getirdi.