Selzedelere yüzde 50 su indirimi

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, ASKİ'nin Olağanüstü Genel Kurulu'nun 27 Ocak 2019 Pazartesi günü toplanacağını ve sel felaketinden zarar gören selzedelerin evlerini temizlemek için fazla miktarda su kullandıklarını belirtti.

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, ASKİ’nin Olağanüstü Genel Kurulu’nun 27 Ocak 2019 Pazartesi günü toplanacağını ve sel felaketinden zarar gören selzedelerin evlerini temizlemek için fazla miktarda su kullandıklarını belirtti ve sadece selzede olanların su ücretlerinin 3 aylık dönem için yüzde 50 oranında indirileceğini söyledi. Başkan Karalar, selzedelerin kimler olduklarını da Valiliğin tespit ettiğini belirtti.
14 BİN KONUTA İYİLEŞTİRME
Bu arada Başkan Zeydan Karalar, iskanı olmayan konutlar ile iskan almasına imkan olmayan konutlardaki su ücret tarifesinin de düzenleneceğini, 14 bin konutu ilgilendiren bu düzenlemenin olağanüstü ASKİ Genel Kurulu’nda görüşülerek iyileştirmenin getirileceğinin altını çizdi. Başkan Karalar, vatandaşın lehine karar vermek için koltukları işgal ettiklerini belirtti ve sıkıntı adına ne var ise bu meclisin çözüm üreten bir meclis olduğunu da kamuoyuna duyurmuş oldu.