Senyör tenisçilerin Adana buluşması

Türkiye Tenis Federasyonu'nun en yüksek puanlı senyör turnuvalarından biri olan 50 bin TL ödüllü Kategori-1 Senyör Tenis Turnuvası başladı.

Türkiye Tenis Federasyonu’nun en yüksek puanlı senyör turnuvalarından biri olan 50 bin TL ödüllü Kategori-1 Senyör Tenis Turnuvası başladı.
Konut, işyeri ve teknolojik mühendislik anlayışıyla taahhüt projeleri hayata geçiren ve“İyileştirme sonsuzdur” prensibiyle sektörde yatırımlarını sürdüren Göktekin Yapı’nın sponsor olduğu turnuva, Adana Tenis, Dağ ve Su Sporları Kulübü (ATDSK) kortlarında 5-13 Eylül tarihlerinde yapılacak. 50 bin TL ödüllü Göktekin Yapı Kategori-1 Senyör Tenis Turnuvası’na katılım pandeminin etkileri nedeniyle önceki turnuvalara oranla düşük olmasına rağmen teklerde 186, çiftlerde ise 44 çift 88 sporcu olmak üzere toplam 274 sporcu başvurdu. Turnuva Başhakemi Murat Aslantaş, turnuvaya katılan senyör sporcularla birlikte fikstürü çekti. Turnuvada ilk maçlar 5 Eylül Cumartesi günü oynanacak. Türkiye’nin farklı illerinden senyör tenisçileri buluşturan büyük organizasyonun final maçları ve ödül töreni 13 Eylül Pazargünü yapılacak.
Turnuva sponsoru Göktekin Yapı’nın Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Göktekin, 2030 vizyonları doğrultusunda Adana markasını en iyi tanıtan şirket olma yolunda çaba gösterdiklerini belirterek, “Senyör tenisçilerimiz çok önemli olan bu turnuvaya verdiğimiz sponsorluk desteğimiz de, Adana’yı tanıtma görevimiz ve misyonumuz doğrultusunda önemli bir girişimdir” dedi. Göktekin Yapı’ya desteği nedeniyle teşekkür eden ATDSK Başkanı Ali Refah Keskin de, Adana’da 9 gün süresince tenis şöleni yaşanacağını kaydetti.