Seri galibiyet peşindeler

Adana Demirspor Teknik Direktörü Uğur Tütüneker, şampiyonluk için mutlaka seri galibiyetler almaları gerektiğini belirterek, bunu da ligin ikinci yarısında gerçekleştireceklerini söyledi.

Adana Demirspor Teknik Direktörü Uğur Tütüneker, şampiyonluk için mutlaka seri galibiyetler almaları gerektiğini belirterek, bunu da ligin ikinci yarısında gerçekleştireceklerini söyledi. Mavi-lacivertliler Pazar günü deplasmanda yapacakları İstanbulspor maçının hazırlıklarını kendi tesislerinde Teknik Direktör Uğur Tütüneker, nezaretinde sürdürdü. Antrenman bir saati aşkın sürdü. Mavi-lacivertlilerin İstanbul yolculuğu yarın başlayacak.
SERİ YAPMALIYIZ
Teknik Direktör Tütüneker, yaptığı açıklamada, ligde sürprizlerin olduğunu ve kopmaların yaşanmadığını belirterek, bu durumunda kendileri açısından şans olduğunu söyledi. ‘’Şampiyonluğa gitmek istiyorsak seri yapmalıyız’’ diyen Tütüneker, ‘’Ligin ilk yarısında bunu yapamadık ama ikinci yarı bunu yapmalıyız. Kadroya yapacağımız takviyelerle bunu gerçekleştireceğiz’’ dedi.